ČESTA PITANJA

PRIJAVE NA SHKM

Krajnji rok za prijavu je 15. ožujka. Nakon tog datuma prijave više nisu moguće. Zato, prijavite se što prije!

Ne, na Susret hrvatske katoličke mladeži mogu se prijaviti samo osobe stare do 30 godina. Osobe starije od 30 godina na području Nadbiskupije mogu se prijaviti kao domaćini.

Tijekom prijave je potrebno dostaviti svoje podatke i uplatiti kotizaciju u iznosu od 30 kuna. Ujedno, potrebno je imati najmanje 14 godina.

MJESTO ODRŽAVANJA

Ovo je jedanaesti SHKM, i prvi u glavnom gradu Hrvatske. Dosad su se Susreti održavali u Splitu, Rijeci, Osijeku, Šibeniku, Puli, Varaždinu, Zadru, Sisku, Dubrovniku i Vukovaru.

Svaki Susret se održava u novom gradu, pa će tako i sljedeći biti izvan Zagreba.

Gdje će biti održan, saznat ćemo posljednjeg dana ovogodišnjeg SHKM-a!

Ne. Župa domaćin se dodjeljuje prema broju prijavljenih i mogućnostima domaćina.

Velika posebnost bit će prvo u povijesti misno slavlje na Trgu bana Josipa Jelačića. Osim toga, mladi će moći posjetiti i mjesta gdje leže naši blaženici 20. stoljeća, bl. Alojzije Stepinac i bl. Ivan Merz, u samom središtu grada.

Sudionici će se kretati u organiziranim skupinama, i u većini slučajeva koristiti se javnim gradskim prijevozom. Kroz samo središte grada, gdje će se održavati dio programa, tramvaj je najbrži i najekonomičniji način prijevoza.

Ipak, računajte na to da će tijekom nedjeljnog misnog slavlja javni gradski prijevoz biti preusmjeravan s Trga bana Josipa Jelačića. No, najbliža tramvajska stanica će i dalje biti udaljena samo desetak minuta hoda.

JOŠ

00
Dana
:
00
Sati
:
00
Minuta
:
00
Sekundi