Mladi pjevač Stjepan Lach poziva mlade na SHKM

Stjepan Lach

Mladi hrvatski glazbenik Stjepan Lach pozvao je sve mlade da se prijave i sudjeluju na Susretu hrvatske katoličke mladeži. Lach je bio izvođač himne SHKM-a u Dubrovniku 2014. godine te je izrazio želju da mladi osjete ljepotu susreta kakvu je i on iskusio. “Dragi mladi, molim vas da požurite s prijavama pošto su one još samo do 15. ožujka. Nemojte puno razmišljati, prijavite se, dođite i vjerujte mi bit će vam stvarno odličan vikend – pun veselja, zajedništva, novih ljudi. Znam to budući da sam bio i sam na četiri susreta mladih u Varaždinu, Zadru, Sisku i Dubrovniku gdje sam imao čast pjevati himnu susreta. Vjerujem da ste već naučili novu himnu, dođite da ju svi zajedno pjevamo u Zagrebu.”

Vjernik na glazbenoj sceni

Stjepan Lach je bivši učenik Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici, a proslavila ga je HRT-ova emisija „A strana“. Sudjelovao je u mjuziklu “Uskrsli” gdje je glumio Isusa, a također je nastupao i u mjuziklima “Mamma Mia”, “Jalta Jalta”, “Kneginja čardaša 2” te na Dubrovačkim ljetnim igrama u predstavi “Gospoda Glembajevi”.

Stjepan često svjedoči svoju vjeru te je tako jednom prigodom izjavio: “Smatram da se vjera treba živjeti. Naime, na estradi nema jako puno vjernika. Kad sam u svijetu glazbe neću prvi početi razgovor o vjeri. Želim svojim primjerom i djelima pokazati ono što vjerujem, mislim da je to najbolje Evanđelje za te ljude. Treba biti dosljedan sebi i onome čemu vjeruješ. Sigurno će ih jednom to zaintrigirati i pitati se zašto sam sretan”, nadodao je Lach u svjedočanstvu.

Podijeli s drugima: